9 augusti 2010

Svenstavik 100808





I helgen var det dags att springa runt i ringen igen. Denna gången i jämtländska Svenstavik.

På vägen dit stannade Markägaren, Nova och jag till vid Döda fallet. Vilket ställe. Nu tog vi oss inte längst ut på träspångarna för dagen bjöd på solsken och värme. Nova, som var nog i gasen av att befinna sig på hemmaplan, behövde inte ytterligare upphettning.

Vi bodde på Scandic City i Östersund. Östersund bjöd på kalasväder, vacker standpromenad och riktigt god mat på Captain Cook. Så gott att det bara blev en öl och ingen efterrätt, som det var tänkt. Kändes som att vara i utlandet.

Körde ner på söndagen till Svenstavik och den internationella utställningen med trevligt ring-folk (både i och utanför) och lagom molnigt väder. Bedömningen gick fort. Helt plötsligt stod vi som 2 BT med ett R-CACIB. Inte ända fram den här gången heller... Men vi blev snuvade på CERTet av en riktig snygg norska. Kennelnamn? Maihaugen´s där med.

Bäst av allt var att Markägaren tyckte att premiären i utställningssammanhanget "inte var så farlig". Berättade inte hela sanningen om att det ibland är dubbla antalet hundar eller mer... Sssccchhh. ;)

Inga kommentarer: