22 mars 2009

Nova-Zanja 2-2?

Idag har Novas syster och kusin(?) stuvat in sin matte och husse i en bil och kört ner till Högbo och utställning. CERTet kan vara bärgat vid det här laget av systeryster? Vi väntar med spänning på uppdatering.

Kusinen blev i alla fall BIRvalp på sin första utställning! Fram med skumpan och ett stort grattis!!! Klirr, klirr... =)

2 kommentarer:

Anonym sa...

Nädu syrran, du leder fortfarande. Ett ck och etta i öppenklassen blev resultatet. Många snygga labradorer var det må du tro! När det var dax för hela gruppen åkte vi ut som sjua om jag inte minns helt fel. Men som sagt...sommaren har ju inte börjat så än hinner jag nog. Husse o matte ska anmäla oss till eftersökskurs så lite lukta i backen blir det nog i alla fall. Kram från syrran!

Camilla, Galen i grönt sa...

Osis! Men som sagt sommaren är låååång och utställningarna många. Skulle gärna sett ett oavgjort resultat, men det kanske kommer i skogen i stället?
Hälsa husse och matte att syrran, dvs jag, var väldigt snabb i skogen så risken är stor att du är det också. "ÄR" ropar matte i bakgrunden???!!! Så håll i er i linan och bromsa för fullt! Tjing-a-ling, vi hörs!