24 december 2008

Underlinjens anatomi efter julbordet

Så lider julaftonen mot sitt slut. Långkalsongerna med sitt sköna schwung i knän och bak är åter på efter att jag något orutinerat haft på mig byxor med hög midja. Inget för, den förhoppningsvis tillfälliga, överdimensionerade underlinjen/hängbuken. Nu går det plötsligt mycket bättre att andas.

Någon som hade rejäla problem med andningen var tomten. Temperaturen under skinnfällen gjorde nog sitt. Till slut höll sig den stumma tomtefadern för skrevet och skyllde på outrättade kissbestyr.

Zack och Nova fick öppna sina paket efter att allt stoj kring tomten lagt sig. Nu vet jag med bestämdhet vilken av mina hundar som har gått lös på diverse jackor och dunväst (mycket dun blev det!) i jakt på godis i de vänstra fickorna. Zack satte helt sonika paketet mellan framtassarna och satte tänderna i arbete. Mao FliZmaskin AB. Nova lät storebror göra grovjobbet för att sen plocka åt sig... Hjärna och snygg!

Appropå det så blir det tunika imorgon inför ny släktsammankomst och utgång. Vad?! Överdimensionerad underlinje?! Syns inte finns inte...

Inga kommentarer: